INTERJERAI PASLAUGOS PUBLIKACIJOS APDOVANOJIMAI PROJEKTAI MENAI DRAUGAI KONTAKTAI  DGD SHOP 
Daliaus Regelskio sukurtas lofto interjeras paskelbtas "Naudingiausia metų medžiaga"
Amerikiečių portalo Houzz populiarumas auga kaip ant mielių. 2015–ieji prasidėjo šios svetainės rusiškos ir japoniškos versijų atidarymu, o metų gale prie Houzz šeimos prisidėjo dar keturios redakcijos – itališka, ispaniška, švediška bei daniška.

Kalėdų dieną Houzz rusiška redakcija paskelbė 2015 metų labiausiai skaitomus architektūrinius projektus iš viso pasaulio – Итоги года: Самые читаемые архпроекты со всего мира в 2015 году

Džiaugiamės, kad tarp didžiausio dėmesio sulaukusių projektų iš Paryžiaus, Londono, Melburno, Tokijo ir kitų pasaulio vietų, net 3–ioje pozicijoje atsidūrė loftas Vilniuje, kurio autorius architektas Dalius Regelskis.

D.Regelskio sukurtas interjeras paskelbtas Naudingiausia metų medžiaga – Houzz internetinio portalo skaitytojai išsisaugojo daugiausiai nuotraukų su architekto idėjomis į savo "Ideabook" albumus.

Skaitytojų susidomėjimas išties didelis, juolab, kad reportažas apie šio lofto interjerą Houzz portale buvo paskelbtas vos prieš mėnesį iki rezultatų skaičiavimo – Houzz Литва: Лофт в Вильнюсе для ценителя Нью-Йорка и Крита
« Atgal    1    2    3    4    5    6    7    8    9    Kitas »